Followers

Friday, February 18, 2011

UNGUNYA CINTA VS MY TUTOR FRIEND

Asslamulaikum semua !!!! hye uuuoolllssss..!!
tengah hari yang sejuk ni, sha melayan cerita dekat malaymoviesfull.blogspot.com.
cerita UNGUNYA CINTA
best tau.al maklumlah as a student mana sempat nak tengok cerita ni kat TV.kalau kat U sana, nak tengok tv pon malas kene turun bawah ..bilik sha pulak tingkat 3..lagi satu line internet kat sana lajulah sangat (walaupun) ...hehehe
so, balik rumah ambil kesempatan nak tengok cerita ni..actually banyak kali jugak bertangguh..
by the way agak bestlah cerita nieyh..dari ta suka jadi suka..normal life

Tapi kalau nak ikutkan before this sha pernah tengok cerita korea ni.
MY TUTOR FRIEND
pelakon cerita ni
Kwon Sang Hoo as Kim Jim Hoon
Kim Ha Neul as Choi Su Wan
lebih kuranglah cerita dia..
yang cerita ungu tu mak dia jual tempe..
cerita ini jual ayam goreng
masing2 gaduh at last fall in LOVE
LEBIH KURANG ...

So, the conclusion cerita ni semua best ! hehehe
kalau nak tengok cerita agak baru
korang terjah lah


p/s: Selamat Menonton :)

4 comments:

  1. hai,saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

    ReplyDelete
  2. @Qamarul
    mana adelah..dah best tgklah.ala mcm lah ko tu ta jiwangggg !!! mekkk!!!

    ReplyDelete