Followers

Monday, February 14, 2011

14 february?? celebrate VALENTINE ??

Assalamualaikum semua !!
Gempak ta entry kali ni..hehehe..ta adelah..actually sha rasa ta pernah celebrate VALENTINE..rasanya korang pon dah tahu sebab apa kan.so sha ta perlulah nak story panjang2 kan..yeahhh!!!

yeahhh!!! actuaaly hari ni genaplah persahabatan sha dengan kawan2 TEKNIK iaitu sudah mencapai 6 tahun..Ya Allah ta sangka sudah lama dan masa ni berlalu dengan cepat sangat..by the way, sepanjang 2 tahun sha kat teknik sangat lah best ta terhingga..banyak kenangan babe.
Nilah sha punya lencana sekolah

Kenangan yang ta boleh sha lupa kena sebat dengan warden asrama sebat sha ta turun surau..sedap weh kena sebat..Abah sha pon ta pernah nak sebat anak dia..tulah penangan daripada seorang warden pada anak muridnya..rasakan !!!
Selain tu, sha dapat ramai kawan..Majoriti yang sekolah kat sana ramai budak KL..bukan nak berlagaklah..tapi ramai yang tercampak..minta lain dapat lah kat Bentong ni..hahahaa...sha memang apply kat sini sebab kampung belah arwah mak.senang.if ada masalah ke, balik lambat ke sha selalu stay back kat rumah akak..pagi2 baru gerak ke sekolah..

Masa tu sha dapat tawaran kelas Kejuruteraan Awam Beta..first masuk macam blur2 sebab teringat bestfriend kat sekolah lama, hangout sama2..tapi duduk sini macam terkepung pulak.yelah 1st time juga lah duduk asrama..amik ko sha ko layanlah jelah kebosanan duduk sana..hehehe
Dalam kelas sha rapat dengan seorang hamba Allah yang tinggi lampai dan mulut dia pot pet aja.before kenal nampak macam garang dan pendiam..bila dah kawan..Ya Allah..friendly rupanya..Alhamdulillah kitaorang still kawan sampai sekarang..apa2 masalah sha selalu lepak dengan dia, luahkan perasaan..cehhhh!!! not lesbian ok..

Nilah kawan sha tu..Zulaika Hasniza Azwa..aku betul2 rindu kat ko!!!!

Kat sana jugak sha involve kawad kaki..korang pernah ta??yang peliknya entah macam mane boleh pula terjebak.selalu kena bahan sebab yelah kan PUTERI ISLAM..dulu, sha pernah masuk Puteri Islam tapi ta aktif macam kat teknik..dari situlah sha dapat ke KEBANGSAAN tau kat Kuala Kangsar, Perak..ta pernah2 sha pergi lepak..best !! pergi ke tempat orang.Alhamdulillah sha dapat tempat ke-4..by the way, masa peringkat Daerah kat Temerloh dulu, kitaorang guna kasut kawad budak2 lelaki bomba..masa tu sha pakai saiz 8.dah mcam kasut Mc Donald..korang tahu kan..yang warna merah tue...sedeyh !! tapi kitaorang BERJAYA melangkah diri ke peringkat NEGERI..balik jer baru cam menyesal sebab muka dah hitam legam..dah macam muka kera..tapi sangat BERBALOI !!!

Kenangan sha bersama dengan Group Puteri Islam kat Sekolah Menengah Seri Tualang, Temerloh peringkat Daerah

Masa kat sana juga, rezeki memihak pada sha, sha terpilih untuk menghadiri kelas macam special sikit..means under Al-Bukhari..ta salah sha Al-Bukhari ni orang kaya banyak dia bagi sumbangan pada budak2 sekolah..kenangan bagi sha..seingat sha ada 4 subject rasanya..Add math, Fizik, Kimia and Lukisan Kejuruteraan..Alhamdulillah SPM pon LULUS..bangga what..bukan senang nak dapat. kan???

Nia, Sha, Zue and Hanem

Last but not least, sha bangga dapat kawan macam mereka semua..bukan apa, diorang lah tempat sha bermanja di sana..hahaha..ni semua dak2 dorm sha.dulu nak pergi mana2 mesti kitaorang bersama. walaupun ada certain tu lain kelas, kitaprang dah macam adik beradik ..nasib baiklah ada kenangan dengan diorang..Alhamdulillah, masing2 dah berjaya..
Hanim
Qila
Zue
Quya
Nia
Ain
Suhaila
Sarah
Annyss
P-nut
Baby
Masita
Shidah

Friend for ever sayang2ku..Ingat sha selalu tahu
SELAMAT BERKAWAN SELAMA 6 TAHUN



p/s: terasa nak malan kek lah pulak..adooiiii!!

0 comments:

Post a Comment