Followers

Saturday, February 12, 2011

Engagement Day - Congratulation Sis June

Assalamualaikum semua !!
dah dinner??
by the way hari ni sha pergi rumah Pakngah dekat Jengka 19 sebab anaknya, Kak June merangkap my cousin bertunang..wahhh!! tahniah akak..
sha tadi curi2 dengar.. langsungnya this year jugak..
masing2 sudah tetapkan tarikh perkahwinan 26 November 2011..
hope ta ade masalah lah..yelah kan benda2 baik ta perlu nak lambatkan..
heee :) seronok tengok orang nak kahwin ni..
bagi sha nanti dulu..sedang meneliti calon yang baik2.
sape yang kat dunia ni ta nak bahagia kan??betul ta??
so korang layanlah picture sha ni ye..
gambar mencaritakan segalanya !!


This Sis June.comel kan..kecil je..sha bila lah nak kecik macam dia..heheh..
congratulation !!!

yeahhh!!! amik berkat.manalah tahu pasni sha pulak kan..amiiiinnnnnn


Inilah bakal husband Sis June.ta salah Yusof namanya..orang Rantau Panjang, Kelantan.
pah ni akok kecek kelate deh !!
Bro welcome the family yaw !!!


sempat berposing..taaaraa!! kembara abah sama baju dengan sha lah..
pssttttt!!! baju sponser..ha ha ha

With Daniel anak akak sedara jugak.comel..dulu time dia baby panggil upin sebab ada jambul atas kepala..hehehe...terima kaseh Dani :)




okeyh sayang2 ku..sha rasa nak beradu terlebih dahulu.
yang mana dah menjadi follower sha,
insyaAllah sha BW kat belog korang ye.
yang mana comment tu, sha ucapkan terima kaseh ..
sayang korang sangat2. :)

4 comments:

  1. cmne akq tuka tulisan kt posting eh?

    ReplyDelete
  2. Rantau panjang? hmm satu daerah la ngan sy...

    ReplyDelete
  3. @zee emma

    hye zee kat setting ta salah..just tukar kat sane jerp :)

    ReplyDelete