Followers

Sunday, January 23, 2011

Rebonding VS Si Handsome dan Si Cantek

Assalamulaikum dan Salam 1Malaysia semua..how hari ini??sehat??Meh kawe nok bagi tau cite sikit ( Mari sha nak bagitahu cerita sedikit )Actually hari semalam sha survey kedai rambut area Bandar Temerloh..sha rasa adalah 5 buah kedai untuk bertanyakan harga REBONDING..kenapa buat rebonding??rambut sha kerinting ke??ketak2 eh??ta adalah..rambut sha okeyh tapi saja mencuba.ta salah.bukan tatapan UMUM..then majoriti area RM200++.Sha rasa price tu quit expensive.lagipon rambut sha lurus..ta ada bercabang..ta ada rosak..yang penting masalah rambut gugur before this, dah selamat. Pergi kedai Mei Lin Saloon, sebab sha dah biasa buat kat sana,tanya harga rebonding sampai 250++..sampai dia tanya.rambut paras mana..then sha tunjuk tapi apa yang dia cakap..
rambut you dah sihat..cantik
kembang sekejap.. :8).. tapi sha ta buat kat Mei Lin sebab mahal..sha tahu dia guna produk mahal..then sha pergi kedai melayu..kedai KHAS UNTUK MUSLIMAH..that means untuk perempuan sahaja..baguskan.kebetulan dia ade buat promosi.tanya2 dah setahun buka.tapi sha memang ta perasan.macam2 ada..rawatan resdung, rambut, sauna dan macam2 lagilah..tapi superb!!! layanan memang baik gilerh..kat dalam tu memang perrempuan aja..LELAKI NO WAY..!!!


Lepas dah settle,keluar kedai macam mak datin.yelah..akak tu cakap rambut jangan diikat, diletak belakang telinga and whatever..hehehe..nasib baik abah park depan kedai.so ta segan..sampai2 rumah..see!!!! anak buah sha 2 orang ni..comel da..TAHNIAH AKAK GHA dapat naik kelas..belajar elok2 tahu.nanti boleh jadi cikgu.hehehe..kak de cerita dia nanges2 nak siapkan kerja sekolah.yelahkan kelas pertama..cikgu bagi banyak sikit kerjanya..bukan macam sha, kak de nilah sanggup bangun pagi siapkan kerja sekolah sha dulu2..hahah.terok betul...akhirnya dapat jugak lepas rindu kat diorang...MAK NDAK SAYANG KORANG SANGAT2..hehe..


p/s: insyaAllah sha ta lama lagi dapat lagi seorang.anak buah..yeahhhh!!! makin kecohlah suasana...kan best kegembiraan ni disambut dengan adanya ARWAH MAK DISISI...AL-FATIHAH buat MAK. semoga mak bahagia di sana..amiiinnnnn

2 comments: