Followers

Thursday, January 27, 2011

25 Januari 2011- Audition MAG

Assalamulaikum readers :)
Terlebih dahulu sha nak mintak maaf sangat sebab sudah lama ta post entry tentang life sha..busy lah kawan.lagipon line tenet kat U sangatlah LEMBAB..padahal dah pakai berokband..still kelembapan menjadi2..hehehe..
So, sha baru sahaja habis dengan presentation ENT (subject entrepreneur).present bout my business..kalau dulu subject IT sha kene buat business betul2 and jual coklat.kali ni sha bukak butik..sapa nak beli baju???heheh..semua POLKA DOT..hahah..trend sekarang kan..
second, selesai jugak presentation MKT ( Personal Selling ) malam semalam. sha ta pernah dapat intro.so amik kau..Alhmdulillah..sha dapat 3/5..so kene improve ni..kene lawan Zul Kamal a.k.a adik.sebab dia dapat 5/5..tapi sha memang ta boleh lawan mamat nie..hahahaha...nasib baik sama geng..
3rd..tadi sha ada test yang diberi selama 1 jam sahaja..dah lah melenggang pergi DK..dapat depan sekali.padan muka..hahahhaaha...soalan boleh tahan..hope dapat markah puas hati.. :)

Actually, nak story pasal audition tempoh hari..yang penting bukan sha yang involve kan diri tapi roomate sha ni hah...heheh..sha yang suruh dia masuk MAG..nak tahu MAG tue ape?? MALAM ALUNAN GEMERSIK..kalau sebelum ni si Hanif a.k.a Abg Joe..hehe..so, sha sebagai kawan yang mampu hanya bagi sokongan pada kawan2..apa yang penting macam2 ragam time audition tau...ada yang macam Yassin, Black, Syura..sampai nak audition sampai 2 kali...sungguh semangat.. :)

macam biasa before balik bilik..snap tau!!

EKIN AND AISHAH

ME AND ATUL

ME AND IWAN

so, pada yang involve tue
Aishah
Ekin
Iwan
hope korang dapat masuk ye...hehe..jangan malukan kami..

0 comments:

Post a Comment