Followers

Friday, January 21, 2011

Dapat jumpa kekasih hati..seronok bukan ??

Assalamulaikum readers sekalian??
Hari ini seronok ta terkata sebab dapat jumpa kekasih hati..
ekh sha kata ta ada boyfriend a.k.a BF??
memang sha ta ade BF pon..serius kawan2.sha single.ta caya pergi tepon abah..heehehhe :P
by the way, this week sha dah janji dengan abah tuk balik rumah kat Temerloh..kena jadi fair and square.lagipon last week sha dah turun ke KL.lepak dengan my sis Angah and Alang also Sis Cla..
hari ni pulak sha pergi jumpa sis De kat HOTEL SERI MALAYSIA, Temerloh.dah alang2 kat sini..jumpalah.
borak2 sudah semestinya bile kitaorang dah berjumpa.
apa yang penting perut Kak De dah masuk 5 bulan..dah besar pon..
Tak lama lagi sha akan dapat anak buah yang ke 3.
jantina tidak dapat dipastikan lagi sebab rasanya 5 bulan ta nampak lagi kot.
hohoho...sha ta tahulah.ta ade pengalaman.jeng3
nak kenal dengan Kak De sha..
hehehehhe..
Kak De anak yang ke 3.
yelah belah Pahang kot.
Ada certain negeri tu Kak De no 4..betul ta??

see!! Kak De sedang memegang perut yang makin bonyot..hehehe..>.<



yeah !!! sudah bapa kali percubaan..akhirnya kepala kami ber 3 masuk dalam gambar..tapi maaf abah..abah terlalu tinggi..hehhe..ala janji muka abah yang handsome tu ada kan??
seronok bile dapat jumpa.
teringat kecik2, time akak sha ta kerja..ta kawen selalu gado2, berebut barang..kalau ta puas hati, sha lah yang kuat ngadu kat arwah mak..

Makkkkkk.!!!.tengok along, angah, kak de, alang and atiq ni...dia buat akakkkkk!!!

p/s: sha bahasakan diri AKAK kat rumah..padahal anak ke 5 dari 6.huhu >.<

2 comments:

  1. sportingnya abah dia... siap ley join pose ag tu...

    ReplyDelete
  2. @aresaliyana

    ehehhe..abah memg macam tu..sama anaknya..gile camera..hehehee

    ReplyDelete