Followers

Friday, January 21, 2011

Kisah LAMA ta perlu kot nak citer balik..DAH LUPALAH

Assalamulaikum semua!
ta kiralah ade belog ke ta ade.yang singgah atau ta.yang kenal yang jauh yang dekat mari rapat3..hekhekhekhek..
saja pagi2 layan perasaan.padahal sok pagi sha ada perjumpaan untuk Part 5, 6, 7 dan 8..pasal apa entah.so layankan aja esok hari.nak ikot??jom2..
actually tajuk entry kali ni agak touching sikit.
KHAS BUAT SI DIA
persoalannya...
kenape awak cerita balik ekh??
kenape mesti awak suruh saya ingat balik kisah2 yang dah bertahun2 lamanya tu.
dah lama kot sha try nak lupa semua benda alah yang bagi sha PAST IS PAST
alahai yang penting awak dah bertunang.ta lama lagi dah jadi laki orang.kan?
sha doakan awak bahagia ye.InsyaAllah sha datang kenduri awak tu.
by the way, Alhamdulillah sha dapat kenal awak walaupun ta lama..masing2 akhirnya sudah mencapai cita.yang penting kita still kawan kan.
awak jangan risaulah.sha sekarang sudah pandai berdikari.
sha sekarang bukan macam awak kenal dulu.
everything nak suruh awak temankan.
everything nak awak buatkan.
heheheh..
sha sudah besar awak.walaupon beza 3 tahun.yang dulu sebok awak cakap sha macam budak kecil..manja..tapi sekarang ta da kot.kuat semangat tau..
apa2 pon sha doakan awak bahagia.
seronok dapat kawan macam awak..sha anggap awak abang
THE BEST IN THE WORLD.
kui33..
okeh nite.


4 comments:

  1. alal sweetnye hee :)

    sha mst akan dpt yg lagi baik k :)

    ReplyDelete
  2. sabar ye.. betul tu.. kalau kita doakan yang terbaik untuk orang lain.. kita pun akan dapat yang terbaik jugak.. insya-Allah..

    ReplyDelete
  3. @budak Giler Cadbury

    hehehe.sweet ka???
    insyaAllah dear:)

    ReplyDelete
  4. @Mas-Azi-Mah

    ta ape.maybe ada hikmah :)

    ReplyDelete