Followers

Thursday, January 20, 2011

akhirnya inilah jawapannya

Assalamulaikum semua !!!
Ingat lagi ta entry before this
Kesan Asmara
hehehhee..jawapannya kat jari hantu sha ni
ta tahu kenape boleh jadi macam ni.
masa sha pergi kelas and ade discussion pasal ETR..perasan kenapa hijau jek.
still buat dono.ingat kejap and ta ade ape2 tapilebih teruk pulak.

2.25 petang
kehijauan.macam urat ta dapat balik ke pangkal jalan..heheheh..ta sakit melainkan ditekan..huhu
dalam mind dah pikir bukan2.yelah mana tahu something gigit ke
hantu gigit ke..haha.
macam ta ada tempat lain..

9.56 malam
makin kemerahan.badan pon jadi panas kesejukan.
akhirnya sha demam.
nak nanges pon ada sebab selalu kalau dah demam terus pergi medic amik MC then telefon abah.
tapi apakan daya abah ta ada pergi KL.so sha malas nak pergi medic.gedik jerp kan.
terus amik kain, basahkan dengan air.letak atas kepala.makan ubat then taruk minyak cap kapak kat dahi and leher sebab dah mula sakit tekak..
everything ta boleh telan tapi telan jugak.kalau ta nanti lapar pula.nanges perut sha nanti..
so now, sha dah okeyh sikit..sebab kene kuatkan semangat.jangan nak manja jer..hahaha..kalau ada boyfriend perlu ke bermanja-manja??..hahaha
perlu sebab sha dulu ade boyfriend..so sejuk r sikit kalau ade orang caring kan??

okeyhlah..itu sahaja nak bebel..
papai




0 comments:

Post a Comment