Followers

Thursday, January 27, 2011

Chocolate Indulgence shodap..ADA MAHU??

Assalamulaikum reader2 sekalian?? Selamat Bercuti kepada semua warga UiTM Jengka and sewaktu dengannya..weewit ! bermulalah plan untuk menghabiskan masa selama seminggu..nak pergi mana ye?? any suggestion??
by the way, on the way nak balik Kelana Jaya..macam biasa sha naik monorail dari Titiwangsa a.k.a Pekeliling ke KL Sentral..sha selalu lepak sini sebab kan ade orang jual2 baju, accessories, tudung..pastu ade Mc Donald..selalunya before sha nak balik tu singgah sini tapi nak balik cepat punya pasal..singgah Secret Receipe aja..


Macam biasa..my feveret..Chocolate Indulgence.huhuhu..shodap giler meyh..dengan chocolatenya..cheese nye..superb!!! insyaAllah on my birthday ta lama lagi nak beli ni..sayang boleh belikan ta??hahhaa.perasan sha ni ada SAYANG .. weeeekkksssss :P Korang nak ta??


p/s: ta lama lagi dah 22 tahun.tapi BF ta ade lagi..hohoho.tapi kan perlu ke pikir??haha..nak berjaya dulu.then baru pikir..betul ta ??
p/s/s: nak letak pic sha..tapi laptop sha buat hal..ni pown pinjam laptop akak..huh T_T



0 comments:

Post a Comment