Followers

Wednesday, December 1, 2010

| welcome Dicember |

assalamualaikum semua ! Hari ini dah 1/12/2010..tinggal 30 hari untuk melangkah ke tahun baru 2011..so sha nak ucapkan happy birthday or happy anniversary or ape2 jelah pada mereka yang ada kenangan dengan tarikh ini pada tahun ini..hmm..setahu sha pada tahun ni azam ta adelah banyak sangat.sekadar nak success dalam hidup,perbaiki kelemahan, nak kurus and yang penting da ada lesen even umur dah meningkat..ha ha ha.jangan marah:P


actually sha agak sedih dengan keputusan sha buat untuk hari ini tentang kau dan aku..haha..apa kes ke situ pulak..hilang feel..nope lah pasal selama ini si dia menunggu jawapan sha..dan akhirnya sha decide just friend only..sebab sha ta rasa nak membuka hati ini untuk sang special..ceewahh!!! bukan apa sha ta bersedia sebab sha rasa jugak banyak kelemahan yang perlu diperbaiki then ini bukan masa sha nak main2 lagi..istilah cinta monyet ta nak guna da..


kali ini terpulang pada si dia untuk masih nak berkawan atau ta dengan sha..sha terima..seriously cakap dia memang terbaik even kadang2 suka main2 tapi ada jugak yang dia serious..kan awak kan??
just nak minta maaf if apa yang sha decide ni melukakan hati awak and hope we still together2 as a friend..hope sangat2..insyaallah birthday awak yang ta lama lagi..kite celebrate ye ^___^..sha doakan awak pon succes dalam hidup.ammin~~

2 comments: