Followers

Wednesday, December 1, 2010

saya/gua/aku/wa suka gambar nie sebab...


Onion Head Girl in love,Free Download MSN EmotionsPeeewiit !!! ada contest lagi..semenjak duduk rumah ta ada buat apa selain makan+tido+online, sha pon rasa nak join contest from cik yuyu ni..
so macam biasa mesti mengikut arahan yang telah ditetapkan ..

1) mestilah jadi follower cik yuyu - loveyuni.blogspot.com [nak join moh ler kita..ate klik je belog dia]
2) Letakkan banner contest kat entry and sidebar sekali dengan link tau.
3) upload 1 gambar jer sama ada
:: sorang2
:: combined gambar jadikan 1 ( cth kat belog cik yuyu)
:: gambar dengan kawan or sesiapa
4)tajuk saya/gua/aku/wa suka gambar nie sebab....karanglah kenapa korang suke pic korang
5) then tinggalkan link korang kat comment belog cik yuyu
6) bermula 14 November till 27 Dicember 2010
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....
.....


okeyh saya/gua/aku/wa suka gambar nie sebab... picture ini menceritakan segalanya..cewahh!!!!
First of all sha nak story dress yang sha pakai.
Ini kali ke-2 sha pakai sebab sha nak berphotoshoot dengan akak dekat dengan halaman rumah.
kali pertama wearing this dress masa sha ada dinner Business Society.kebetulan sha kena arranged for dinner..itulah kali pertama sha memekai dress tersebut.
2) Lens
Pada mulanya memang ta pandai langsung memakainya..then study week sha mengada2 beli kononnya for sambut raya korban.tapi ta pakai pon sehinggalah nak berphotoshoot ni.
warna lens pearl black menjadi pujaan sebab tengok modal lens tu pakai cantek.:)
3) Inner
Ya Allah !!!dah lama kot fesyen ni kan..??so baru nak mencuba..kalau sha ape2 percubaan mesti bermula dengan warna hitam..so sekarang sudah ada collection inner..of course warna pujaan hati pink and purple.yeahhh!!!! itu wajib
4) Shawls Gipsi
shawls gipsi yang ade bling2 tu kan..??yelah !! so sha mencuba sambil tengok tutorial dekat internet.lebih2 lagi dekat youtube..walaupon macam pelik jek sha pakai, akak said 'ekh okeyh what pakai ni'..so sekarang sha sudah mula pakai kemana-mana sebab senang ta payah nak gosok ..hehehe:)

so sha tag pada mereka yang comei dan comeiFree Onion Head MSN Emotions, Eyes Blink Blink 2


p/s: cik yuyu if ada kurang plish inform yeah!!! tenkiu :)

2 comments:

  1. buat jerp entry pasal belog dia..then ko pilih r gambo and cerita sikit..heheheh

    ReplyDelete