Followers

Tuesday, November 30, 2010

| Aktiviti Hari Ini |

hye semua..
hari ini bersemangat waja tahap gaban bangun pagi..merelakan diri dibasahi air sejuk..sampai menggeletar seluruh badan semata-mata nak register kelas memandu..ahaaaaksss!!!!janji dengan abah pukul 9 pagi..at last abah terkejut yang anak dia ni puntual ta mengikut masa..pukul 8.15 pagi dah siap..hohohoho!!! first time siap dulu dari abah..hahah..abah ketuk bilik then first ayat abah..'ekh awalnya..cantik anak abah'..wahh!!! bangge tau. well you know kan anak sapa.??hehehe...
then,breakfirst dekat Bukit Angin makan nasi lemak..OMG!!! sha awak kan diet..argh!!! abaikan diet itu semua.yang penting nak prepared kelas hari ini..sampai kat tempat memandu macam jakun kejap tengok orang bawak moto..hello !! berlambak kot dak2 kampung sha..ape nak heran..hahaha..sempat gak menjeling budak2 amik lesen JPJ...cuak jerp..eeiiii!!!padahal sha ta amik kelas lagi tu..dah takut macam jumpa hantu..
Masuk2 tempat register hah! cuak !.isi form then dengar miss tu celoteh pasal harga semualah..take note.dengan semangat berkobar-kobar yang penting dah siap berkasut ye..'kelas KPP mula Sabtu and Ahad.So awak decide lah hari apa ye'ekh bukan hari ini ker???ala~~~pikir2 sejenak sempat ke nak ke P ni..hohohoho...ta apelah Sabtu ni dah mula..akan ku terjah..heheh
before balik rumah,inilah masa untuk sha meronda 1 Temerloh di awal pagi..eeeii dah macam orang tua2 keluar pagi2.teman abah bayar bil, survey camera, pergi pasar and beli makanan kura2..hehehe:) apaaaaadaaaa..
*muka hilang semangat daaa*
aktiviti petang macam biasa bermain badminton dengan adik sayang..dah 2 hari main tapi hari ini sekejap jek sebab tangan adik melecet.so decide nak berskipping tau..
inilah skipping yang baru dibeli kelmarin bersama2 kawan sha
dengan harga RM3.90
ta kisah lah nak kata mahal ke apa ke
yang penting target untuk before 2011
nak kurus dan kurus..
hehehee

*cari warna pink tapi ta ada grab jelah merah*


p/s: sedang mencari vacation for the next trip sem depan..yaaahooooo!!!!!

2 comments:

  1. Mmg style la sya berjalan pagi2.hahaha!
    Gudluck la dgn tali skipping sakti tu. ;)

    ReplyDelete