Followers

Wednesday, December 22, 2010

| Senyum T____T |

Assalamualikum semua ! Salam 1 Malaysia..heheh..tajuk enrty ta adalah pasal apa2 pon.nothing yang lucu sebenarnya..actually sha teringat zaman kanak2 dulu yang sha ta berapa pandai nak SENYUM macam orang lain..yelah kalau senyum, manis saja nak tengok gambar atau sejuk bila orang pandang.betul ta ??


Tapi nak ikutkan dulu agak lama jugaklah nak belajar senyum ni..bagi sha memang susah sangat nak SENYUM.sampai tiap kali nak kena snap mesti akak cakap

'sha, senyum sikit..ni cebek jek.nanti gambar ta cantek'
Apa yang sha paling susah tiap kali nak snap, mesti muka masam.padahal sha rasa dah habis lebar senyumanku...ta gitu??.see ! korang tengok sendiri picture kat bawah ni..OMG !!! sadisnya...masa ni sha dapat anugerah murid cemerlang..patutnya senyum..tapon sengeh sampai ke ke telinga.tapi macam ta ada perasaan tau.apaadaaa!!

that's why kalau dulu sha paling malas nak snap pictue pasport.ala yang kecik 4 keping tu.kompem muka macam nak nanges.kalau ta nanges mesti masam..nanti sha tunjuk ye.insyaAllah kalau ada lagi dalam simpanan abah.apa2 hal abah yang simpan..kalaudah sampai anak dia yang simpan kompem time nak guna jek hilang..dah kene snap baru..niat abah na jimatlah..datang anak dia yang sorang ni..kuat membazir..hehehe


tapi sekarang, pantang sha dapat kamera..mesti nak senyum lebar2.biar nampak comel..ta ekh??suka atilah..lebih2 lagi sekarang sudah ada kamera sendiri..weewit !!.so rasa ta ade kerja tu snap lah picture sendiri..bukan ada yang nak marah pon.kan2?kalau ada mesti diorang dengki sama saya..apa yang penting


senyuman adalah sedekah.so, senyum semua !!!



2 comments:

  1. amb0i sya..
    garang giler muke..
    haha..
    muke x brubah dr dlu..;p

    ReplyDelete
  2. @Miss A.Y.U

    hahaha..thats why orang tengok aku sombong..tapi padahal..gila kan..
    memang ta berubah pon

    ReplyDelete