Followers

Tuesday, December 21, 2010

| Rindu !!!!! |

Assalamulaikum semua ! Actually entry kali ni bukan rindu apa.rindu kat budak2 teknik sha ni hah.!ta sabar nak jumpa Sabtu ni.Alangkah indahnya dapat ulang masa ni pergi ke zaman sekolah.banyak kenangan bersama dengan diorang..walaupun 2 tahun tu ta lama bagi sha tapi segala output and input tu pergh! syok tau..


Paling sha ta lupa masa teknik dulu kena rotan dengan warden asrama..ish! geram tau.yelah kalau gurl yang dah datang bulan sha rasa nothing duduk kat surau just ngumpat2, usha2budak laki, tarik junior..hmm baik sha duduk dalam bilik.tapi ada pulak senior dulu dengki agaknya lebih2 lagi exco..teetttt!!! boleh pulak buat rokol..time tu pulak sha baru lepas mandi..kelam kabut dibuatnya..sekadar baju t-shirt and suar tidur..nasib baik sempat capai tuala tuk tutup kepala..yelah kan teknik ni bukan betul pon..warden laki naik pon jadi..nak di jadikan kenangan.hambik kau.! libasan berbirat kat tapak kaki and betis..menjerit jugak lah..geram2.time sha turun surau ta nak pulak exco2 ni buat rokol..memang dengki kan..ramai gak lah yang kena..hohoh.tapi kesian tengok exco junior bilik sha..nama dirahsiakan.diorang yang paling kene terok.kena marah rotan lagi..haihs!! ta patut.!!!!!



Tapikan korang tahu ta..aku rindu sama korang..lebih2 lagi SET 12 plus 1..hohoho..yelah suka tengok gelagat masing2..hope sangat reunion kali ni semua dapat involve.yelah kan dah lama ta jumpa..lagi 1, insyaAllah after this plan kat tempat yang best untuk buat reunion.asyik KL jerp..kan2??


So, sesiapa yang nak join tu
Theme PINK and BLACK tau
jumpa di tempat biasa
TIMES SQUARE pada 25 Disember 2010

Zulaika, Hanim, Ain, Nia, Suhaila,Masita, Baby, P-nut, Qila, Annyss, Syamim, Sarah and Shida
korang wajib datang !!!!






2 comments:

  1. hakhak..wa penah gk kena. tp kna nyanyi kuat2 kt depan blok asrama. nyanyi smpai denga kat blok laki..ish3.. :p

    ReplyDelete
  2. hehe..kenangan tu wawa..bukan selalu dan bukan semua orng kene benda yang sama...hekhekhek

    ReplyDelete