Followers

Thursday, December 23, 2010

| Lesen L saya ! |

*abaikan gambar di belakang lesen L tersebut*

Assalamulaikum dan salam 1 Malaysia..hahaha.Semalam, abah yang tolong ambilkan lesen L sha sebab sha agak terlajak tidur sampai tengah hari..MASYAALLAH..anak dara..adush ! kantaoi mak mertua kalau tahu sha macam ni..Sekarang..hambek kau sebesar alam khas untuk lesen L sha ni..lawak betul lah..sha hide belah mata sebab aduhai..really2 gorgeous tau sapa yang tengok depan2 means korang pegang sendiri lesen L ni.bukan apa..boleh pulak akak ni buat snap muka sha entah mcam apa entah..side mata sha macam aduh macam nak tampal gambar pasport jerp..dengan kening macam cukur.hello !! kening I original lah.ta perlu nak cukur or cabut2 ni..plish lah..nasib baik untuk sementara jek ni..sabar ye !! frust bha..


by the way sha sambung untuk mentelaah belajar kereta setelah sha tamat sem depan.Alhamdulillah nasib baik sha dah akhir sem, so pasni ada masa tuk tumpukan pada belajar kereta pulak..how korang punya..amboi mesti dah siap khatam kan.masing2 dok drift sana drift sini..apa yang penting kita sebagai pemandu yang berkhemah..

INGATLAH ORANG TERSAYANG..PANDU CERMAT JIWA SELAMAT

0 comments:

Post a Comment