Followers

Sunday, December 5, 2010

| Sebak |

hye semua..
macam biasa yang ta dapat tidur pada waktu ni sebab sha sudah topup tidur pas isyak tadi.then sha sebenarnya nak buat entry pasal kelas pagi semalam tapi tiba2 dah jadi lain pulak..

korang tengok sendiri tajuk entry pasal SEBAK..kenapa sha sebak sebab niat sha nak active balik lah hamba Allah ni dari sha block FB dia..tapi ke-2-2 sha block balik sebab entahlah..nak mara, sedeh pon ada..ta pasti perasaan ni sebenarnya.walaupon sha dah memafkan mereka ber2 tapi still sha ta boleh nak terima apa yang mereka dah buat selama ni..bertahun sha pendam.tapi ta apelah..apa yang sha boleh buat doakan mereka ber2 bahagia..
aminnn~~

2 comments: