Followers

Tuesday, December 7, 2010

| Kelas Bermula |

Salam Maal Hijrah buat blogger semua..!!
how??hope semua telah termakbul di tahun baru ni..
Alhamdulillah..
Semoga di tahun baru ini membawa keberkatan kepada semua.:)



okeyh by the way picture2 ni masa sha nak ke kelas Sabtu lepas..
sha awat baru update pasal ni.??
relaks lah..sha agak busy lah semenjak dua menjak nieyh..
heeee..nampak sangat hamba Allah ni selalu gode2 belog sha.
kalau ta.. takan perasan sha ta update kan..
terima kaseh awak..:)
time ni sha tengah ada semangat setelah breakfirst dengan abah..abah tetap peneman setia sha.
terkejut akak yang amik order pagi tu sebab dalah pagi..hujan pulak taw
boleh sha order TEH AIS..
hello !!! ta biasa minum air panas..
what ever pon memang kenyang pagi tue..heheh
terima kaseh abah..

ini lah janji melayu kan..kan sha register hari Isnin lepas..Miss tu cakap
'okeyh you datang pukul 8.30 pagi sebab kelas start pukul tu'
sha pon okeyhlah..
tapi kan
start pukul 10.00 pagi..sian abah..teman sha..
rupanya ramai orang register pagi tue..
bosan2
picture atas tu mula2 sha masuk kelas.ada dapat buku oren tu..
kertas ujian..
pen sebatang pen sha..
tapi bangga kejap sha time tue dah macam pembekal pen tau..
keliling sha semua ta bawa pen..
adoi ape yang korang bawa..haish!!!.
ta apelah..
kawan2 punya pasal..
ni habis sha conteng sebab terlalu seronok mendengar ceramah..suka kan..
amik kau..!!kretiviti terpendam..hahaha:)
abah tengok dia gelak jek.
ta kisah lah..
ape2 pon sha da settle first level
tinggal
test computer
amali class
test amali
lesen L.
yeahhhh!!!!!!

p/s: doakan sha ye kawan2 :)

0 comments:

Post a Comment