Followers

Saturday, December 4, 2010

| Before Nak Beradu |

Assalamulaikum w.b.t..jawab salam tau.ta baik ta jawab.
good macam tu blogger yang baik.
hope korang dalam keadaan sehat.
hai macam dah nak tulis sepucuk surat pada yang tersayang pula..
actually pagi2 nanti before 8.30pagi sha dah kena bangun pagi.
owhh!! malasnya..
sha: 'abah boleh ta abah gantikan tempat sha dalam kelas nanti??'
abah: 'sapa yang na belajar ni.??

hah! kan dah kena semangkuk.
pagi nanti sha kena pergi kelas memandu.
nak jugak ada lesen kereta.
nah! amik abah suruh pergi..
hahahhaaa
terima kaseh.
so before sha nak tidur di katil yang serba pink ni
dengan bantal penuh 1 katil
padahal tidurnya sorang jek
so sha kena pastikan benda alah ni bawak esok
taaaaraaa!!!!

Gambar..
[ padahal gambar tu 4 tahun lepas.masa umur 18.time nak apply form 6]
kad pengenalan
[ ic yang ke 3..dasyatkan..!!!ngeeeeee]
buku nota
[ buku conteng sem lepas. apa2 rahsia semua dalam tue]
salinan ic
[ miss kat class soh bawak ]
pen biru
[ kenapa biru?? sebab dia ta pink..hahahah ]

so sha rasa ini sudah terlebih waktu
nanti ta cukup tidur susah pulak
kang ade yang kena baling dengan duster.
hahahhaa..macam zaman sekolah pulak.

so good night everybody
before tu.meh ramai2 bace doa tidur jom!

• Sebelum Tidur Membaca Doa :

بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ

bismikallahumma ahya wa amutu

Artinya :
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati


p/s: harap esok lebih baik dari semalam :)

0 comments:

Post a Comment