Followers

Thursday, December 2, 2010

| Makan Lagi ?? heeeee

Assalamualaikum semua !
korang buat apa je cuti-cuti malaysia ni..
what ever pon dengar2 cerita tinggal lagi berapa hari result akan keluar..
terketar nak taip nieyh..
lupakan sejenak pasal result..sekejap je taw..
by the way hope pass semua..amin..
actually picture2 ni semalam.
after sha buat payment dekat bank untuk bayar kemeja yang sha beli secara online..akak sha ajak makan KFC..
lagipon masa ni sha sedang diet tapi ta apelah demi akak tercinta ikutkan aja yang penting kamu belanje..ekh2 kamu pulak..akak sha lah belanja
kebetulan dia baru dapat bonus..yeahhhh!!!
then after makan KFC
round2 Temerloh
ingatkan nak ajak akak ajarkan kereta sebab dia pakai Viva so far senang sikit.
viva kan kecik and time belajar nantipon pakai kereta viva.
tapi masa ta ada..so ta dapatlah nak belajar.
abah sha senang jer cakap
dia kata pakai jer Nissan Sunny..
Oh My God!!! besar kot..and jenis kereta yang agak berat bila nak tukar gear.
betul ker?
ohh layan kan aja..


*selaku banker saya di rumah :)

*peneman saya di rumah >.<




taaaaraaa!!! dah habis nak cerita..hehee..
akhir sekali
hope hari2 mu penuh dengan keceriaan
buang kesedihan
papai :)
p/s : tengah menunggu baju kemeja sampai..hope cantek..>>>@

0 comments:

Post a Comment