Followers

Monday, December 20, 2010

| Kiut comel lote |

Assalamualaikum semua !! selamat malam ye yang mana dah tidur tu.First of all, nak thanks jugak sesiapa yang sudi menjenguk belog sha yang ta seberapa ni..heheh..


By the way 2 ekor kitten ni baru sha order last week..Akhirnya sampai juga ke rumah..sejak sha minat tengok belog Aiza si pembuat felt cfrat ni.( ENTRI AIZA ).sha pon menterjah FB orang lain iaitu Cik Suraya..rasanya dia ta ada belog kot..tapi sesiapa nak tengok hasil dia boleh ke facebook beliau Sunshine Sushee. Terima kasih wahai Cik Suraya..tersangatlah comel..paling sha suka warna pink tu..kalau besar dah bawak tidur tau..heheh..InsyaAllah nanti kalau nak sha order lagi pada kamu..




2 comments:

  1. comelnye!! huhu..wa pn dh oder jgk yg mcm tu. kiut sangat2 :)

    ReplyDelete