Followers

Saturday, December 18, 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!




Assalamulaikum semua ! nak join sesangat contest ni sebab contest tentang persahabatan.
contest ni from Cik Siti.
kalau sesiapa yang nak join, jom klik belog Cik Siti ye
segala rule boleh korang baca sendiri apa yang Cik Siti sudah tetapkan ye..




Taaaraaaa!!! sha pertaruhkan picture ni..

*dari kiri- Hafizah, Sha dan Fitrah*

Mula berkawan sejak tahun berapa?
Hubungan yang terjalin sudah mencapai 14 tahun sudah.iaitu sejak tahun 1996.
Persahabatan terjalin sejak masing2 pernah sekolah rendah bersama iaitu Sek Keb Bandar Temerloh, Pahang
walaupun selepas tu, sekolah menengah yang berbeza tapi every weekend kitaorang sentiasa jumpa kat bandar..selalu lepak kat Grade Farm iaitu ala2 cafe.tapi sekarang dah ta ada di jadikan kedai handphone
so persahabatan sampai sekarang dan ta kan padam..insyaAllah

Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
Bagi sha korang lah kekuatan sha semenjak arwah mak ta ada 3 tahun lepas.segala kesedihan, kegembiraan korang berdua sentiasa ada dengan sha..ta sangka kan kita sudah berbelas tahun bersama..pergi mana2 mesti bersama walaupun kita masing study jaoh2..sorang ke Shah Alam, sorang Pahang dan sorang KL tapi bile masing2 balik ke rumah, kitaorang akan contact ajak hangout sama2..kadang2 cerita masa dulu punya cerita..zaman sekolah..lawak betul.

Lepastu,if Sha ada masalah sha akan refer kat korang berdua..kita semua dah macam 1 family kan?.bile nak keluar, sebut jek nama korang..'okeyh sha abah bagi keluar'.senangkan..Sha rasa ta pernah gado besar2..if gadoh pon gadoh mulut..time tu kene time tu lah habis..sebab kitakan rajinmembahan 1 sama lain..hahaha..ta adelah sampai nak bawak balik ke ..berdendam ke..hehehe

adoi kalo nak cerita banyak..nanti sian Cik Siti nak baca..yang penting
Sha sayang kawan2 sha

4 comments:

  1. Ok, LULUS! thanks for joining dear.. ^^
    Gud Luck k!

    ReplyDelete
  2. wah.. cantik2 bff kamu ye. nice..

    ReplyDelete
  3. @hamzah ian

    biaselah..hehehe..btw tengkiu

    ReplyDelete