Followers

Friday, December 17, 2010

| semalam 16/12/2010 |



Asslamualaikum semua..!! dah tidur ker?? actually semalam sha ke kelas amali pula..seriously memang sangat mengantuk sebab kebetulan hari Selasa kan sha pergi KL..then sampai rumah pukul 2 lebih..balik terus mandi and tidur..pastu kena bangun pagi pulak...Cikgu kata kelas start pukul 10 pagi tapi masuk kol 10.30 pagi..pastu habis awal dalam kol 12 macam tu..jadual sepatutnya pukul 1..tepon abah tanya kat mana..abah cakap kat rumah..so aku sorang2 kat sini..lepastu dalam kol 1 kena cop jari..cikgu terus panggil then terus kena bawa kereta..OMG !!!! sangat cuak sebab before this ta pernah nak bawa manual..tengoklah sendiri gelagat sha di atas tu..hehehe..kelakar pon ada jugak..by the way terima kaseh cikgu sebab mengajar..maaf sha selalu lupa..biaselah nebes gitu..hahahaa...terima kasih juga abah sebaba snap picture ni..
so pasni sha kena belajar lek lok sebab nanti boleh ambil JPJ terus then boleh dapat P terus..yeahhh!!!!..


note: sha sekarang kena hadapi Ujian II dan Ujian III..hope korang doakan ye.. :)


2 comments: