Followers

Saturday, December 18, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

okeyh contest ni daripada mr.F.

so sesiapa yang nak join jom kite terjah belog mr. F

segala rule yang mr.F nak sudah terkandung dalam belog beliau..
bile korang sertai contest ni manalah tahu korang ade luck from him..korang akan dapat
jeng! ..jeng!..jeng!..


1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

Tarikh tutup 31 Disember 2010


So, sha pertaruhkan gambar di bawah
Gambar ini selepas tengok Battle of The Band dekat kampus yang mana sha bangga sebab yang lain ta lepas2 nak melompat.penat taw mencari gambar time melompat ni.
actually nak letak picture kawan but why not sha ta letak picture sendiri kan
so sha rasa sha lompat habis tinggi sudah.
bagi sha nice sebab ada macam2 aksi
ada yang nak berzapin, nak karate kid, ada yang ta sabar nak lompat..
>.<

Gorgeous Jom Lompat !!!

tag pada mereka



p/s: mr.F if ta cukup..nanti bagithu ye :)

2 comments:

  1. okeh..proceed...nice jump!
    tengs sbab sudi join n all the best ye!

    ReplyDelete
  2. @mr.F

    okeyh..by the hope ade luck..aminnn

    ReplyDelete