Followers

Sunday, December 12, 2010

| Pagi |

Hye semua !! Assalamualaikum .. Selamat pagi.macam biasa sha ta dapat nak lelapkan mata sebab 5 jam sha dah tidur.ingatkan nak sambung tapi kelaparan.. dah seharian ta makan.tengok kat atas meja ada nasi ayam..nyummy !! nak r tu..dah habis sayang :)


Ingatkan nak story lah sikit aktiviti semalam.tapi malas yang amat sangat nak bergerak ke meja study untuk mengeluarkan kamera pink sha yang stil ade dalam beg tu..amboi penat nak baca,ta ade full stop ke ape..!! hehe.sorry !! So,korang boleh sabarkan nak tunggu entry seterusnya..heheh..SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN,,kan??


Okeyhlah sha pon rasa nak sambung tidur. so have fun tau cuti2 korang yang ta lama lagi akan habis..yeahhhh!!! pada roomate ku Ecah and Atul..rindu meyh kat korang..hehe

welcome the new semester..heheh

2 comments: