Followers

Sunday, December 12, 2010

eqbalzack 2010 Giveaway Contest

ohh yeah !! Giveaway lagi..seronok betul
kali ini from abg eqbalzack
siapa dia ni..teettt!!!
ta dapat nak sha nak explain.
nak tahu lebih lanjut, jom ramai2 join Giveaway ni
actually explore punya explore belog orang
sha terjumpa empunya belog ini.
........

segala rule korang boleh terus klik belog beliau
korang tahu kan hadiah apa..
JENG3
Upin & Ipin Calender 2011.


Sha suka Upin & Ipin sebab diorang ni comel.lebih2 lagi mempunyai character yang baik dan jenis cepat belajar..bila tengok telatah diorang macam best jer.Yang paling best Upin & Ipin ni bila diorang ta tahu something tu diorang suka bertanya.walaupun diorang kecik tapi cepat memahami.sama dengan anak buah sha ni, pantang sebut Upin & Ipin mesti cakap
'betul..betul..betul !'
yang penting diorang suka makan ayam..yeeehhh!!
itu yang best!

* saya Akmal Daniel..peminat fanatic Upin & Ipin *

If sha dapat calender ni sha akan tandakan hari2 bermakna buat sha.
macam
Birthday family
due date assignment
and macam2 lagi lah

sha tag pada

hope sha ade luck !!
before tu jom kita layan cerita Upin & Ipin
ENJOY !!




p/s: if ade kekurangan plish bagitahu ye..terim kaseh :)

0 comments:

Post a Comment