Followers

Friday, December 3, 2010

| Masih Ingat Ta ? |

Assalamulaikum semua..
Gara-gara sha ta dapat nak tidur sebab sha terlalu kusyuk dekat empunya belog pasal HERO.
korang tahu ta pasal HERO ni..?
ta tahu??anda adalah seorang yang rugi ta mengenali makhluk Allah yang sangat special ini
HERO adalah seekor kucing dimana kedua kaki [hadapan] kena potong oleh seorang hamba Allah yang tidak ada sifat berkemanusiaan dan keji dengan haiwan.
Hanya kerana HERO mencuri ikan.
Nauzubillah..kau kenalah hukuman suatu hari nanti..


comel kan Hero..hehehe.
sejuk hati sha bila baca belog hero ini.
empunya belog iaitu PH and MH adalah tuan kepada Hero.
dalam belog ni PH ta menceritakan tentang Hero sahaja.
nak mentelaah lebih lanjut korang pergi klik kat belog ni

sha tersentuh bila PH cerita jumpe Hero dengan keadaan kaki dia kena potong. dengan ubat gamat je yang PH guna sebab ta salah sha masa tu PH bujang so nak rawat lebih2 ta mampu ketika itu.
akhirnya hero sekarang sudah sihat dan Hero sangat manja dan mempunyai kasih sayang yang amat tinggi terhadap haiwan lain dan tuannya..:)
tabik salute pada PH sebab mempunyai sifat yang yang baik dan menyayangi haiwan.tak kira dimana, PH mesti tolong.

sha sudah pon jadi KAKI MOTONG FAN CLUB..
korang search jep
nanti korang like fan page ni.
heeee >.<

so akhiri dengan si comel Hero ini buat tatapan semua blogger
check it out !!

credit to Papa Hero and Mama Hero

p/s: teringat masa ngh studykat kolej, hujan lebat pastu dengar suara kucing dalam longkang.cepat2 selamatkan sebab air longkang agak laju..tapi yang kelakarnya tersalah bagi kat mama kucing kat cafe.patutlah marah semacam.rupanya mama dia kat bawah tangga kolej..yelah mestilah konfius lainlah baby kucing ni ada ic.senang sikit nak uat announcement kat UPK..heeee:)

4 comments:

  1. sedih kalau igt balik cerita masa jumpa hero dulu,,,,huk huk huk

    ReplyDelete
  2. tak ape PH.yang penting hidop HERO sudah selamat..

    insyaallah saya pon nak jd macam PH jage haiwan ini even ta bawak balik rumah sekalipon..
    tapi kat rumah saya bela kura2.NEL and Neliel..hehehe..terima kaseh PH

    ReplyDelete
  3. len kali tanye la kucing 2 mak die yang mane..okie..:)

    ReplyDelete
  4. wan..kalo ade tag name ker, surat beranak ker..senang lah..
    lagipon kucing wan..mane nak jawab pertanyaan kite..hahahahah

    ReplyDelete