Followers

Friday, December 3, 2010

| Barang Sudah Sampai |


Hye semua !!
tengah syok tidur petang tadi telefon asyik berdering jerp dengan lagu Only Girl-Rihanna
Ya Allah bising.biaselah volume ta reti nak kecikkan.
rupanya si abang posmen nak bagi bungkusan ni
Terima kaseh abang posmen..
actually adek sha yang pergi amik sebab malas nak bangun
by the way thanks Diana empunya butik.


Kalau sesiapa nak beli baju cantik
korang bolehlah usha belog Diana ni
ini pula Facebook Diana
search jer

taaaaaraaa!!!Onion Head Girl in love,Free Download MSN Emotions
baju yang sha order.
nasib baik muat..bukan apa biasa sha beli mesti kat lengan padat2macam sarung nangka
hehehehe
by the way
thanks Dee.
Free Download Onion Head MSN Emotions, Says Good Bye

6 comments:

  1. wah! kalo yg men nye x de ke blog nye?? nih ladies je sume! ahhaha!

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    kan saya ladies..
    apaaaadaaaa!!!..hehehehe

    ReplyDelete
  3. kalau dah lengan cam body builder memg r camtue sha.. hehe

    ReplyDelete
  4. qama sayang...apa salahnya aku nak kelihatan cantekk...hohoho
    cantek ker???

    ReplyDelete
  5. The clothes yang dier jual memang AWESOME!~
    A really good and patient seller too (^_^)

    ReplyDelete