Followers

Thursday, December 23, 2010

| Makan2..orang BELANJA |

Assalamulaikum semua !..Selamat pagi..korang sebenarnya sha ta ada kerja. pagi2 update belog.ta tahu nak story apa.sha story jelah apa yang sha buat semalam..means petang semlam.ta apalah kan sebab sha ta dapat nak lelapkan mata yang seharian asyik tido. sampaikan abah cakap

kamu bangun, makan, tidur.pastu apa tu online.alah yang ngadap laptop tu
hehehe..see! abah pon faham dengan kerenah anak dia sorang ni..nak di biarkan keluar ta tentu hala abah ta bagi.ekh memang lah sorang abah ta kan nak biarkan anak dia terbiar.apaadaaa!!!bukan maksud sha macam tu, bila nak keluar jer kena tahan.nak keluar dengan siapa, pergi mana, naik apa???wahhhh!! banyak soalan yang perlu untuk di jawab.tapi sebut jer nama bff sha si Fitrah and Hafizah automatik abah bagi..tapi bukan time sha dulu bila nak keluar nagn pakwe buat alasan macam tu..TIDAK sama sekali ok..sha terus terang saja dengan abah sebab sha bila dapat restu time keluar tu macam sejuk tambah tenang je bila nak keluar..so ta adelah nak gelisah saja.betul ta ??


Back to da story, actually sha terlupa yang hari semalam dah janji dengan diorang tuk lepak makan MCD kat Mentakab..yelah asyik layan Pizza and KFC muak juga..hahaha..padahal Temerloh ta ada MCD..so, dengan capai T-Shirt and seluar jeans Kelabu..ta dilupa tudung and inner baru..hentam jer keluar.rasa selekeh gila..dah2 siap2 terlupa lagi untuk bagitahu abah..hope abah ON..dan akhirnya ON..yahooo!!

Masuk dalam kereta, terus senyap.yang hanya bersuara bff sha..siap diorang perli lagi..
wow !!! wanginya dia
rasanya pipi sha dah kemerahan dah time tu..lantaklah.layan perasaan sebab baru bangun tidur kan..cop2! yang penting sha mandi ye..lepastu sampai highway baru sha bersuara sebab dah ade semangat sudah time tu..actually lepak Mentakab nak lah cari baju theme untuk reunion tu..tapi ta jumpa...kecewa.!!!so ta ada apa dah story..layan kan aja picture2 ni ye ..






siapa ini ??jeng222









scroll lagi











dan lagi




Tarrraaaaaa!!! sha lah..comel kan..ahaaakss!!



* rasanya jejaka-jejaka ni single lagi..sapa nak bagitahu ye..opss!!jangan mara geng.!!



by the way, thanks pada semua sebab lepak dengan korang memang enjoy sangat.
lebih2 lagi kedatangan Ammar yang sudah kena bahan dengan kitaorang.
sorry kalau ada salah dan silap ye.
>.<

0 comments:

Post a Comment