Followers

Sunday, December 12, 2010

11/12/2010-Kuantan

Assalamualaikum semua ! yeah! actually baru ni sha dapat nak buat entry ni.sorry lambat semua..so sha sekadar nak kongsi2 aje..baru ni sha hangout dengan akak and adek sha ke Kuantan ..
Before nak gerak kitaorang snap picture dulu..hah !! nak tahu ta??sebenarnya sha ta tidur tau before nak pergi tu..yelah takut tertidur pastu nanti ta jadi pula.so tahan jelah.masa on the way tu sha curi2 tidur..yeehaaa!!!bila sha tidur je akak jerit suruh bangun hahahaha!!

okeyh dah sampai first place iaitu Taman Teruntum..hah!! sha ingatkan sha ta pernah datang sini tau.padahal tetiba sha teringat yang masa kecik2 sha pernah datang then terus tepon abah and bagitahu yang sha dah sampai.pastu sha cerita kat abah..abah gelak jer..so layan ye gambar2 ni tau...





* ciom ular MUAHHH
*





1 ) Burung Botak
2) Memerang
3) Kuda ( nak naik RM 5 - 2kali round )
4) Burung Unta
5) Burung Merak
6) Binturung
7) Buaya

Actually banyak sebenrnya haiwan kat sini tapi penat nak mendaki..hehehee...so ambil yang dekat2 jerp..nak tahu lebih lanjut korang pergi sendiri ye..heeeee :) After that, akak malas nak pergi Telok Chempedak sebab ramai then kebetulan kat taman tu berdepan dengan pantai..akak soh lepak sini jerp..best.!!! kebetulan air laut baru lepas pasang..luas sangat..nak jerit tapi malu sebab ramai jugak lah yang lepak kat sini..hmmm..nak privasi boleh lah..nak lebih2 terus pergi uamh tok kadi ye..


Lepas sha menikmati udara pantai, sha terus pergi ke ECM untuk pergi tengok wayang..see!! sha nak tengok cerita NGANGKUNG tapi dah janji dengan kawan sha nak tengok rabu ni..At last decide tengok lah cerita AKU TAK BODOH..by the way not badlah jugak cerita ni sebab gelak ta habis2 and kadang bawa keinsafan jugak..hah! sapa yang ta tengok lagi ta rugi lah tengok..heeee..enjoy babe !


Habis tengok wayang dalam kol 4 lebih macam tu, macam biase singgah ke toilet.yelah bukan ape ta kan nak pergi time tengah tengok wayang kan..haish!!! rugi..kita bayar babe..pastu on the way balik nak ke parking jumpe some one yang sha dah lama nak jumpe iaitu Fatin Suhana..comel siot !! tapi segan nak tegur so ta adelah gambar dengan dia..if korang nak kenal sape..korang boleh pergi ke belog dia, fatinsuhana.blogspot.com..


okeyhlah..selamat bercuti jugak ye

p/s: nak tidur dah..gud nite semua !!

0 comments:

Post a Comment