Followers

Friday, December 10, 2010

| interesting BLOG Award |


Terima kaseh kepada Aiza empunya belog
sebab dia tag sha
seriously sha ta bape nak paham before this..sian Aiza
terang punya terang..
sha dah paham..hehehe

Award ni from Fatin Hanani.
siapa yang nak terjah klik lah belog dia
then sha kena jawab beberapa soalan

1) Blog Fatin Hanani dimataku
-warna-warni penuh dengan kegembiraan

2) Nama blog dan kenapa letak nama tersebut
-gadiscactuz
-sebab sha suka lah

3) Nama blog dan dari mana datangnya nama itu
-http://gadiscactuz.blogspot.com
-ta pastilah tapi rasanya sedap nak menyebutnya hihih

4) Apakah kaedah penulisan anda
-tetang aku dan dia
-lebih kepada life diri sendiri dam cuba elakkan cerita tentang orang lain..heee [ yeke??]

5) Apakah perasaan anda bila tgk blog orang lain cantik dan menarik sedangkan anda tidak
-mestilah nak tahu diorang create and dapat mana tutorial tu..hehehe..
note: majoriti ta kedekut nak share..terima kaseh :)

6) Bilakah blog ini diwujudkan
-20 April 2010

7) Siapakah yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda
-Diri sendiri
-orang pertama yang follow ros_PutEh951

8) Sila tag pada 5orang rakan



0 comments:

Post a Comment