Followers

Thursday, December 9, 2010

| Untuk Masa Depan |

Assalamulaikum semua.!!! actually tengah bosan yang amat..so kena jugak cari entry.saje suka2 nak cerita.ta kesah kan??heeee..tajuk entry yang ape entah..padahal sekarang sebenarnya sha nak study buku nieyh..INSYAALLAH sha amik test komputer hari selasa..heee:) nak amik this week macam banyak lagi jek latihan yang sha tak buat..malas yang sangat2..


Malu lah kawan2 sha semua dah ade lesen..adoi biar lambat asalkan selamat kan2??buku ni pon sha kena beli.harga sebenar RM15 tapi cikgu jual RM5 jer..normallah nak berniaga kan..ekh2 kenape mesti cikgu.macam sekolah jer..hello mestilah panggil cikgu dah nama pon SEKOLAH MEMANDU..ahhaaaaaksss :P..So hari ini kena studylah sikit sebab banyak jugak nak mentelaah benda ni..sha nak jadi macam budak Chinese tu dapat jawab dalam masa 7 minit betul semua soalan..how come ??!!terkejut sha dengar..adakah guna cable, toyol, or so whatever!! ta sangka jugak..


So hope sha dapat buat 50/50 cewahhh!!!! then ke kelas Amali pula
korang doakan tau
peace no war


p/s: sedang membuka student portal dari petang ta boleh..argh!!! tension,!!!grrrrr!!. sambil tolong member sha carikan alamat hospital swasta..hehehe :)

0 comments:

Post a Comment