Followers

Wednesday, November 3, 2010

| Toturial??|

hye guys..ekh2 gegurl too lah..heee:)so hari ini sha tak ada apa nak buat but still keliru sama ada nak balik Jengka atau tak.but it's okeyh paper hari Sabtu.OMG!!!!padahal banyak lagi tak cover nieyh..hello cover insurance lah.hah..fikir lain ye..ta baik!!!cubit nanti...>.<>



So, hah inilah belog dia.comel kan.Mashimaro.haish!brand yang sha gila2 time sekolah dulu.termasuk Hello Kitty..tak kan tak tahu.si kucing yang penuh dengan warna pink tu..comel what...heeeeee:).okeyh2..if korang rasa best and nak mencube segala toturial Cik Edriena Hazelina ni bolehlah pergi ke link belog dia tak pon yang mana ada FB boleh juga like FB just taip Edriena Hazelina.kat situ jugak korang boleh tanya if ada yang confius or tak faham.insyaAllah dia reply mesej korang..actually korang bace toturial sambil tu jangan lupe yang empunya belog ini include cerita2 tentang life dia.normallah belog diri sendiri.mesti nak selit sikit2.
hah!!after this sha nak kongsi dengan korang belog2 yang sha jadikan inspirasi.yeahhhh!!!nanti ye.

selamat mencuba!!!
pasni sha pon nak mencuba toturial..>.<

0 comments:

Post a Comment