Followers

Tuesday, November 9, 2010

|suke suki bersama |

hye semua!!!apa khabar??sehat ta??good!clap tangan sendiri..heee..by the way sorry da lama ta mengupdate.actually sekarang busy dengan persiapan untuk menghadapi paper Finance.Ohh!! tidak!!!banyak kelemahan yang perlu diperbaiki..ohhh, Finance macam mana nak buat saya jatuh cinta dengan awak ye...huhuh..yeah!!!actually picture kat bawah ni gara2 masing2 sudah ta tahu nak buat apa.layan punya layan sampai ke laut.hahaha...hilang selera untuk menghadap buku.akhirnya berjaya menghadap camera webcam roomate.*thanks Siti*

by the way ta terniat sebenarnya nak buat aksi2 macam ini.tapi dengan kehadiran tidak disengajakan.hahaha..yang best si akak kita yang dekat belakang tu balik2 terus menjoinkan diri padahal penat men'study'kan diri.wah2 ayat sha.sape cikgu BM ni..kui3..maaf cikgu.nanti da ta buat..banyak aksi tapi malas nak upload dan edit2 sikit2.ta adalah muka cam ape kan..hehehee..

okeylah nak beradu.dah agak lewat.esok mahu sambung study finance.sha nak betul2 jatuh cinta dengan finance dulu..yahooooo!!!

p/s:maaf 'cekelat' sebab jawapan yang agak hampeh!!!!maaf!!!






0 comments:

Post a Comment