Followers

Thursday, November 11, 2010

| Debaran Menanti |

assalamualaikum semua!!thanks sebab menjadi follower yang semakin meningkat.terima kaseh..*blushing..wink!wink!..wah!hari ini paper yang ke 2 last iaitu finance.Alhamdulillah berkat doa dan restu abah saya dapat menjawab paper tadi.sempat lagi time tengah buat2 tu terfikir kenapalah test2 before ni buat main2..ta fahamlah apalah..OMG!!after this jangan ulangi lagi ye.ta mau.faham!!!hah before tu nak say thank you pada Lecture Finance Madam Hasni sebab mengajar saya..cop2!!!! hello2..kenapa mesti saya ni..euwww!!dah jadi budak baik ekh...good!ni lah anak terbaik.cewah!!alamak mengarut.

so, before keluar tu check mana yang patut.. Dengan lafaz alhamdulillah dan sekuntum senyuman meninggalkan dewan peperiksaan.(padahal kat blok I jerp).perasaan yang sangat happy sebab berkat usaha dan pertolongan kawan2 mengajar membuatkan hati tenang jer.
By the way, jangan happy sangat, sekarang kena mentelaah IT sebab 3 more days ye nak cover 13chapter.teeeetttttt!!!!boleh ke??insyaAllah.i'll try my besh..peewit!! doakan ye..dah ta sabar nak balik ke rumah 14hb ni.yang mana sudah balik tu jangan nak ejek ye.suka atilah nak balik lambat ke cepat..hahaha..padahal memang kena balik lambat sebab paper last ahad ni.kuang2..ta suka!!ta suka!!after this berjalanlah segala aktiviti semasa cuti sem..tunggu !!!!....heeeeee(^_^)



*tetiba rasa rindu pada mereka2 yang da ta study kat Jengka ni
Ahmad
Hasbi
Epah
Kak Nasya
Jijan
Saifuddin
Amin
Akma
Ila
Kak Ayu
Kak G
Kur
Fairus

hope kita dapat betemu lagi dengan korang..>.<

0 comments:

Post a Comment