Followers

Tuesday, November 23, 2010

| Sampai Sudah |

Assalamualaikum semua!!!actually sha sudah sampai rumah..alhamdulillah..!!sepatutnya semalam sudah sampai tapi abah penat untuk drive berkilometer yang agak jauh untuk sampai ke rumah.So macam biasa tempat persinggahan kami ber-3..BER-3??yup ber-3.abah, adek and sha lah..hehehee>.<
singgah ke Bentong.rumah akak yang ke-3..ekh2 3 lagi..what ever.!!sampai sana terus mencari bilik anak buah untuk merelakskan diri..hosh!!

before tu sha shopping kat Jalan TAR and mencari baju kat SOGO.sian abah melayan kitaorang 2 beradik..tapi kan..tapi kan...korang tahu ta sha jumpa orang yang tidak sangka...kui3..Parents Asyraf..ekh2 sapa Asyraf tu..teeettttt!!!no komen..sempat berborak dengan his mom and his mom said 'sha sekarang dah badan naik..' sha hanya gelak dalam hati..besar sangat ker???T_T..actually sha ta perasan sangat..yelah time tu tengah mencari selendang..tapi tetiba bertentangan mata dengan ayah dia..OMG!!!nak senyum ta nak..what!!????ayah dia still kenal dengan sha...hohoho...sudah lama itu cerita but he still remember me..wahh!!!suke2..itulah jelah..sampai rumah akak sha still tersenyum kambing..hello.!!!anak dia dah jadi tunang orang lah sha....cannot2..cari lain..ish2..ke laut2..

back the story melayan akak tengok cerita MANTRA..sha..ohhh..sha..cerita dah lama kot..ekh suka hatilah nak tengok..[agak ketinggalan kan??]layan punya layan..bestlah jugak tapi hampeh rupanya 2-2 main ilmu hitam..Nauzubillah..nasib baik meninggal 2-2..tu lah punyelah nak rebut perempuan..haish!!sanggup membelakangkan Tuhan sendiri...

itulah jelah entry untuk petang ni..syok kan..hahaha...nanti sha masukkan picture ok..USB nokia ni entah kemana..maaflah camera tidak beli lagi..malas nak bergerak ke kedai..hehehehe...handpphone jadilah..kan2???
hohoho..
by the way thank you Firdaus sebab hantarkan keropok lekor
from Terengganu...
yeahhhh!!minum petang jap lagi sha goreng..
nyummyyyy!!!!!

p/s: menunggu saat2 kegembiraan yang akan datang dengan orang baru dalam hidup

2 comments: