Followers

Tuesday, November 23, 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST

Ding dong..GA lagi ye kawan2.heeee..kali ini dari Mommy Pinky sebab beliau nak promote blogshop dia iaitu Kawaii Gadget.
So macam biasa syarat-syarat ber GA mestilah dipatuhi.alahai dah nama syarat kan.mestilah...

1) Kena jadi follower Kawaii Gadget..( nak join GA klik je tau)
2) Tajuk enrty seperti di atas
3) Letak banner dalam entry dan link
4) Pilih lagu..dan cerita kenapa pilih lagu tu
5) Tag pada yang lain
6) Then bagi link and nama pada comment mommy
7) Due date 13 Dec 2010
8) 7 pemenang akan dapat hadiah

1 x hadiah utama MASHIMARO Mp3 Player
Pemenang boleh pilih nak warna ape : White/Blue/Pink

1 x hadiah misteri untuk referal

5 x voucher KFC bernilai RM 10.00

For entry kali ini sha nak involve sebab menarik lagi
boleh meluahkan apa yang sha rasa lebih2 lagi tentang perasaan yang membuak2..
So, hope readers lebih menghormati dan menyayangi
MAK
mereka selagi mereka hidup..

* sha bersama mak..I LOVE YOU *


Lagu ni sha tujukan pada my lovely MOM
sebab sha terlalu rindukan dia..
senyuman..
gelak tawa..
setiap tutur kata beliau sungguh tidak dapat sha lupakan.
I Will Always Love You
mencoretkan setiap kenangan sepanjang bersama dengan MAK..
walaupun sementara MAK bersama sha..
sha bersyukur sebab sha dapat mak macam MAK
yang memahami
sentiasa ada di sisi dikala sedih. gembira dan kecewa
I Will Always Love You
setiap kenangan bersama .. ta akan sha lupakan MAK
walaupun suatu hari nanti tempat MAK akan diganti
percayalah
sha tetap sayang MAK
sampai bila-bila




Tajuk lagu iaitu
I Will Always Love You-Whitney Houston
tapi di atas telah dinyanyikan oleh si kecil manis
Connie Talbot
( pemenang Britain Got Talent )
jom layan..klik jek play..
hope korang enjoy
>.<


Tag pada mereka

p/s: Mommy Pinky...if ade yang ta cukup inform ye..terima kaseh >.<

2 comments: