Followers

Wednesday, November 24, 2010

| Entry ape Ekh?? |

Assalamualaikum semua!!! korang tengah buat apa??hmmm[fikir sejenak] After sha balik dari KL nothing yang sha buat kat rumah.sekadar kemas barang-barang dalam bilik nieyh...Ya Allah!!!dah macam kapal pecah.dah boleh tikus kat luar tu bawa geng2 dia berkampung kat bilik sha nieyh..So kemas dari mula iaitu dalam almari..sha terlalu banyak baju kurung.itupun sebab akak sha yang bagi setelah diorang agak ta muat untuk memakainya lagi..but now..!!!my turn untuk bagi baju tu kat orang lain..hehehe..anybody want??you??you??angkat tangan!!!sesiapa yang nak bagitahu ye..comment jerp..InsyaAllah kalau sha rasa nak bagi send alamat ye..hehehee>.<


Selesai agihkan baju yang sha nak..sha kemas pulak meja study..kui3..akhirnya sha dapat jugak menurunkan PC computer sebab sha da ade lappy..for what nak pakai komputer yang bagak tue..hello!!!berlagaknyalah kamoo ni.babap nanti baru tahu..hello komputer tu banyak berjasa orite..ish ta baiknya lah sha ni..hehehe...ta sha akan letak komputer tu kat ruang tengah berhampiran tempat makan..so siapa nak pakai kena bayar..alamak macam buat Cyber Cafe pulak...kan2..???

By the way sha nak cat bilik ni warna feverat..jeng3.. pink.tapi ta tahu abah bagi ke ta.before this kan sha dah ade buat entry pasal bilik..wahh!!!kalau bilik idaman sha macam tu kompem abah.. sha ta merayau macam before2 this..[yeke??]..everything sha nak pink..sejak bile minat pink..sejak azali..hehehe...ape pendapat korang..heheh..


okeyhlah sha nak beradu terlebih dahulu..tapi nak layan FB jap..jom!!!berFB..ta mau??okeyh tinggal..nite semua..------>@

0 comments:

Post a Comment