Followers

Saturday, November 13, 2010

| Ohh MUET|

Alhamdulillah akhirnya MUET sudah settle..how korang punye.mesti korang dapat buat kan??apa yang penting sekarang for the last paper tomorrow nak focus subject IT pula..yeahHHHH..padahal sedang cemburu gile sebab roomate sha yang sorang ni dah balik.hmmmm!!!hope dia selamat sampai ye Siti.hidop Ganu...heeee:)


hah before nak pergi dewan sempat snap slip exam nieyh...comel ta??hahaha..yelah mana lah tau terbuang ke so nanti da ta ada kenangan.haha..then after habis jek listening tadi cepat suruh ecah snap picture.cantek sayang..ta cantek ekh..??suka atilah picture aku..ada aku kisah..ekh2 ter'emo' pula maaf ye..heeee:)then balik terus call mr cekelat saya.sha tanye pasal muet sebab dia pon ambil jugak sem ni.dia cakap ok but also same with me part listening ta bapa nak nak jelas.waaaaa!!:( hope dapat result yang terbaik dari ladang..ekh silap2 terbaik dari diri sendiri..hmmmm betul ke???by the way esei tadi pon dah cube buat yag terbaik.dah lame ta mengarut panjang o amik kau.hope pemeriksa faham bahasa inggeris saya yang gak terabur dan ohhh what ever..

okeyhlah nak meneruskan perjuangan bersama-sama kawan2 tuk perjuangan esok hari.yeahhhhh!!ta sabar..Ya Allah kau tingkatkan lah kesabaran ku Ya Allah..AMIIINNNN!!!!!


p/s: semoga success pada calon2 MUET 2010..>.<

2 comments: