Followers

Sunday, November 14, 2010

|Malam Terakhir|

Alahai pikir2 balik rindu pulak nak tinggalkan bilik yang banyak berjasa kat aku.walaupun every week balik tapi yang tersemat dalam sanubari ini..haish!!!!..hari ini roomate aku yang Siti tu dah pun selamat sampai ke Ganu dia..macam mane aku tahu sebab tengok dia online lah apa lagi..kan si cute miut.hope next sem dapat jumpe kamu lagi..hehehe..gadis pemalu tau.rasanya ta ada boyfriend lagi..opppsss!!promote pulak.maaf Siti..


malam terkahir jugak aku bantai nak makan nasi putih ayam goreng kunyit...sedap oiiiii!!!!kalau dah balik rumah pastu makan tempat lain kompem ta sama..apa lagi malam terakhir pakat dengan roomate makan nasi tersebut.kompem dalam beberapa minggu ni rindu bangat nasi makcik.malam terakhir makcik ni suruh kitaorang hentam habis2an sebab lauk banyak..nasi pun banyak..OMG!!dapat ke aku habiskan ni..ta habis membazir....huhuhu...



erkkkk!!!Alhamdulillah..selesai makan relaks2 jap kat meje study sambil layan lagu jiwang2..sambil menyelak past year IT..huhuhu...banyak jugak ta habis baca..YA ALLAH kuatkan semangat hambamu ini....AMIIIIINNNN!!!!
seee!!! baru chapter 3.overall ade 13 chapter..


*ta ada kerja.masa tengah kemas rak tu terjumpa gift Nazihah pergi umrah hari tu.apa lgi menconteng kuku..yeahhhh!!!!*

so malam terakhir ni aku beralih tempat tidur di mana ambil tempat Siti kat bawah.wahhh!!!syok meyh.bukan apa sebab ta da sangat cahaya lampu.heeeee>.< that's why nak study IT jek asyik IT yang bacakan untuk aku..hahhaha...
dan akhirnya..zzzZZZZZZZZZ (*_*)

2 comments: