Followers

Tuesday, November 16, 2010

| Home Sweet Home |

Ya Allah baru ni nak mengupdate cerita yang sudah lepas...ape nieyh..by the way tadi after pergi pasar baru nak bayar bil berokband aku...heeeee:) tertunggak 2 bulan.bukan apa sebab dalam masa tu aku ta bawa berokband balik kolej.konon nak study tapi agak hampeh sebab ecah kan bawa lapp..wifi pon free..kuang3.study entah kemana...

by the way masa sha habis paper IT ahad keluar awal..hehehehe..minta2 jawapan semua betul.siap2 packing then abah cakap dah kat Jengka..yeehhhhhaaaa!!!!!..bye jengka..sem depan jumpe lagi dengan life yang berbeza...peewittt!!!

sampai rumah sha dapat benda bawah nieyh..excited ta terhingga sebab first time sha beli lens..haha..a.k.a kanta lekap pearl black.Ya Allah sha mencuba dan cuba dan cuba lagi...yelah budak yang mengada nak pakai benda alah ni.tapi akhirnya tanpa ada kemerahan di mata..taaaaaarrraaaaa!!!!dapat juga benda ni dalam mata sha...heeee>.<


disebabakan raya haji esok..sha nak pakai time raya...kui3..akak sha cakap macam baby doll yang cerita hantu tu..OMG!!!!!..ta cantek ke???ta kisahlah..saja nak ada perubahan dalam hidup ni..kan2???
*sungguh besar mata beta...kui3.kalaulah beli warna warni rasenya lagi comel kot...



p/s: on the way mensurvey camera digital..alhamdulillah rezeli lebih..amiiiiinnnnnn!!syukur YaAllah

0 comments:

Post a Comment