Followers

Wednesday, November 24, 2010

| Kenangan sepanjang PART 5 |


Assalamualaikum semua..
today ta mahu kecoh2 sekadar rasa rindu kat classmate, roomate..
Sem lepas banyak kot kenangan dengan mereka
ta bermakna before this ta ada kenangan
rasa sem ni paling ada memory orang cakap macam tu..
Dengan wajah lecture baru
Sir Zaid-HR
Sir Ary-International trade
Madam Hasni-Financial
Miss Ilyani-Insurance
Sir Aidil-IT
So sem ni jugak sha kongke jadi class rep untuk Insurance
and assistant pada Eg untuk HR

roomate macam biasa dengan mereka ber 2..
Atul and Ecah..
then ade new kawan..kira adik lah sebab baru part 3 amik banking jugak
pemalu dan agak pemalu.
*maaf Siti*

kenangan bermakna
salah 1 nye..

kitaorang disatukan dalam subject IT untuk create belog business
so kitaorang decide nak jual chocolate.
korang tahu apa maksud SAZA tu..
combined nama kitaorang
Sya
Atul
Zura
Aishah
yang menjadi supplier iaitu Asykin
hah!!sape nak tempah meh lah jenguk FB empunya chocolate...

setelah merancang agak lama..jeng3..!! kelas sha bergabung dengan kelas D pergi holiday..
holidaylah sangat..>.<
kitaorang decide pergi ke Pulau Pangkor
not bad sebab sha 1st time jejak so macam excited walaupun time tu
under construction..
paling best dapat tengok ikan NEMO..weeeee!!!!
paling ta besh..muka hitam dan makan beberapa hari untuk kembali sedia kala..


yeahhhh!!!aktiviti yang best and sha rasa romantik sebab awek si anip ni sanggup bagi duit semata-mata suruh celebrate..bestkan...hehehe
walaupun kena buli dengan kitaorang..kena baling tepung..telur..
but kenangan kot buat anip..kan2??
tapi ta best sebab awek anip si ASMIDA ni ta ada.
kebetulan birthday anip ni bukan time cuti..
^______^

okeyh untuk menghilangkan tekanan study and ape2 yang berkenaan dengan study ..
sha pergi men'enjoy'kan diri pergi ke fun fair kat J-Town.
syookkkk!!! suara sha agak yang paling kuat..sian atul sebab dia jerit bukan sebab cuak atau takut tapi
sebab sha jerit sebelah telinga dia
hahaha..
rasakan..
*sorryyyyy..atul

Inilah hari gilang gemilang sebab sha and student part 5 kena handlekan 1 function yang relate about Human Resource..
Penat kena jual tiket ..tebalkan muka..yelah 1st time buat kerja macam ni..
tapi fun tau..
Sha kat sini ditugaskan sebagai Exco Persiapan Tempat bersama YUYU and FARAH
*thanks korang sebab bagi commitment yang baik..
tapi kan sedih kat sini sebab after dah habis HR DAY tu
sha serba salah sebab sha dah lukakan hati Lecturer HR iaitu En Zaid.
pasal apa??
hmmm..terkasar bahasa dan ta sepatutnya sha cakap sedemikian.
maaf ye En Zaid..

Last sekali thank you for classmate sha
Kamal
Eg
Zul
Wan
Baizura
Shima
Latifah
Ainun
Izzah
Fiza
Nad
Rara
Tirah
Aishah
Atul

Korang sangat best even kadang-kadang ada yang masam muka, kecil hati
tapi kita tetap bersama
kan2??
LOVE lah korang..hehehee

0 comments:

Post a Comment