Followers

Wednesday, November 24, 2010

CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!

http://www.emocutez.com Hye semua..Assalamualaikum w.b.t..salam sejahtera sha ucapkan.Kali ini contest from Hutan Kabut [ nak join klik jangan maloo] dimana Qama telah tag sha dan menyuruh sha join contest ni.agak menarik tau.

Rules contest ni memang senang sangat.

1) Snap gambar ta kisah sorang2 atau beramai.Then buat tagline sendiri
Tuan empunya belog ta mahu kisah gambar diceritakan..[senang tapi tagline apa ye..pening seketika http://www.emocutez.com]
2) macam biasa entry tentang contest ni.tajuk seperti di atas.
3) Letak banner kat entry dan sidebar
4) Follow belog Hutan Kabut
5) tag pada mereka-mereka.yang penting diorang tahu contest nie
6) bagitahu feveret colour [nak bagi hadiah senang kot.heheehttp://www.emocutez.com]
7) Due date 31 Disember 2010
.
.
.
.
.
.
.
.
http://www.emocutez.comTaraaaaa!!!! setelah mentelaah setiap folder picture budak2 UiTM
sha pertaruhkan picture ini
okeyh ta??
Tagline

Kami SEMPOI, anda?!!

by the way sha gila akan warna
PINKhttp://www.emocutez.com

cun meyh..yeyeahhhh!!!!hope dapat contest ni..
thanks Qama a.k.a MEKKK!!!!

Tag pada mereka

okeyh itu sahaja..papai semua http://www.emocutez.com

6 comments:

  1. aku kate jgn paggil aku mekk laa mokkkkk..

    ReplyDelete
  2. mekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

    ReplyDelete
  3. giler pink??wah comel gile lah...

    hehe...btw chill gile lah pix tu...gd luck...thx 4 join~

    ReplyDelete
  4. hye idati..aah...pink no 1...hehehe..
    tenkiu...
    hope ade luck nanti..
    >.<

    ReplyDelete