Followers

Thursday, November 4, 2010

|Gift ohh Gift |

hye semua.!!!nak promote business member sha sekejap.bolehkan.okeyh before this, group sha yang memang gorgeous tu.SAZAhomemadechoco..peeewit!!!ada buat business pasal chocolate.ingat ta entry before this???ingatlah!!!!good job.tepuk tangan sikit..yeah!macam tu lah..so, now belog tu maybe sudah ta beroperasi lagi sebab itu hanyalah sebagai task for subject IT.tapi jangan risau.ala jangan lah kecewa.semua tempahan korang boleh search sister homemade choc.

So,baru2 ni sha ada buat tempahan dekat owner chocolate ni buatkan for my kawan punya.yelah orang bercouple mestilah nak kira diorang punya anniversary kan.then kebetulan pulak birthday kawan sha yang jauh study pelosok dunia.alahai bukan lah pelusok sangat.but dia always mengadu dok and study jauh ta dapat nak hangout.it's okeyh.hmmmm...berbalik pada story tadi..inilah design yang sha nak dimana..jeng3.>.<


ada 16 pieces
LOVE warna PINK
TULISAN warna PUTIH
BUNGA warna MERAH dan PUTIH
dalam tu ada KACANG HAZEL
(korang boleh suggest nak yang macam mana taw.nanti dia buatkan)
so hasilnya
...........
..........
...........
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

comelkan???sha pon baru copy tadi dekat FB.dia suka.dia cakap kalau bolah ta nak makan.
habis nak simpan sayang.??
hehehehe>.<
hati senang bila kawan gembira


okeyhlah sayang2 semua.nak study dulu.by the way doakan kejayaan sha ye.
sayang semua..muuahhhxxx

0 comments:

Post a Comment