Followers

Tuesday, August 3, 2010

wah!!! agak lama jugak tak mengupdate belog ni..huhuhu..ada tak sapa2 yang merindui diriku yang kerdil ini...hahahah.:) by the way sha pergi holiday ke Pulau Pangkor.memang syok habis lah..bertolak dari jengka pukul 9.sepanjang perjalanan maaflah sha tidur.yelah naik bus ke kereta ke comfirm tidur..tapi sepanjang perjalanan tak ada apa2 yang berlaku pon.
so,sampai manjong terus naik feri ke jeti pangkor.naik van ke Pangkor in chalet.unexpected sikit sebab penginapan sha tu macam bukan apa yang terdapat dalam internet.sangat hampeh.tapi best juga lah dekat dengan pantai...
malas nak citer panjang sebab sha petang ini ada kuiz international trade pukul 8 malam.doakan sha ye kawan2.:)) so siapa2 yang nak tengok picture boleh lah klik facebook sha ye.. www.facebook.com/syakirahsamat




p/s: lepas ni holiday tempat2 best lagi ye kawan2 <3

0 comments:

Post a Comment