Followers

Thursday, August 5, 2010

|:: Happy Birthday Anip ::|

seronok tidak terhingga melihat gelagat kawan2 sambut birthday anip yang ke-21..happy birthday anip.kasihan sungguh.by the way thank you pada budak2 kelas BMD 5GD sebab sudi invite budak2 banking untuk join bersama.love you all lah.heee:) so kat bawah ini picture combination dari kamera sha and emma.hee:) thank you emma..thank you semua :))


kek dari secret recipe.nyummy!!!

zura dan aishah

saya bersama iera

saya bersama atul


dekat bawah ini muka anip sebelum diserang oleh anasir2 yang komplot ramai2 nak baling telor+tepung.seronok sangat tengok anip apabila kena buli dengan kawan2 sekalian








hahahaha:)) apabila sudah kena serang.so before tu anip call sayang dia.semua ini rancangan awek tersayang anip.heee:) nak nangis si anip ni just wish thanks pada si dia.kalau as ada kan lagi surprise.heeee:)


puteri2 lilin yang sedang berusaha untuk menyalakan lilin for anip..

ANIP B



yeeeehaaa!!!akhirnya sudah tamat parti.so before balik sempatlah snap picture with anip a.k.a abg jo.you are so comel like this anip.hee:))
ada masa kita hangout sama2 ye.

HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY TO ANIP
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!

P/S: semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.amin~~

0 comments:

Post a Comment