Followers

Friday, August 13, 2010

|:: pengalaman tak dapat dilupakan ::|

assalamualaikum w.b.t..so hari ini sudah masuk puasa yang ke-3.maknanya 27 hari lagi nak raya.yeahhh!!!!raya2..dapat duit raya, main mercun..hee:)) boom!!boom!!tapi ada sedihnya..puasa ke-3 in 2007 memang dugaan besar buat family sha sebab kehilangan mak tersayang.dulu 1st buat belog sha sudah bagitahukan sebab mak pergi..by the way mak pergi sebab ada kanser serviks.masa sha form 4 rasanya my mom dapat kanser tu.perasaan memang tak dapat nak bayangkan sebab selama ini sha just dengar dari kawan2 yang parent,sedara mara meninggal.Now, my turn,so sha tak pasti perasaan macam mana.memang rasa kehilangan sangat..so dengan semangat kawan2 sha tak patah semangat nak hadapi semua ini.kenangan yang tak boleh lupa sebab sempat lagi form 5 holiday dengan mak pergi Pulau Langkawi.best sangat..sweet memory !!!

so perasaan sekarang tidak macam dulu lagi.kadang2 menyendiri.cemburu dengan orang lain yang ada mak.tapi sha fikir2 jugak ada yang langsung tak dapat kasih sayang seorang mak.even sha dapat bersama mak just 19tahun tapi semua sangat bermakna.banyak kenangan.rindu nak dengar mak bercerita,bebel dan marah2 sha, bagi nasihat..waaaaaa!!!!!:( so kat sini sha just nak nasihatkan sayangilah mak masing2.even dia buruk mana pun maintain mak korang gak..


masa ini saya masih kecil.bila besar tak pasti ini time bila.hikhikhik:))

0 comments:

Post a Comment