Followers

Saturday, August 14, 2010

|:: Berbuka Puasa ::|

yeeeehhaaaaa!!!!seronok berbuka puasa di rumah.thanks angah sebab masak lauk yang best2..tapi terkilan juga sebab ayam percik tak dapat makan lagi..argh!!!!so hari ini nak makan jugak ayam percik!!!!!..semalam berborak dengan angah and my little princess atiq macam2 tau.lebih2 lagi pasal Israel...hahaha..:)) by the way banyak benda yang datang dari Israel adalah sebahagian keperluan harian kita..hemmmm..macam mana nak elakkan membeli barang2 Israel ye...what ever!!!ngomong sama tangan..:))




air teh o ais make by me..tawar hebe!!

bubur jagung yang best..nyummy!!!


so berbuka puasa dengan roomate sebelum ini bukanlah tak best tapi lain rasanya berbuka dengan family.walaupon tak cukup ahli yang ada yang penting sha dapat tengok kegembiraan abah apabila sha sendiri makan depan abah...hee:) sayang abah sangat..so sha dah bagi gift pangkor kat abah...abah suka..:))tinggal 1 hari sahaja nak berbuka dengan abah sebab esok dah balik ke Jengka...waaaaaa!!!xmau..tapi kene juga sebab ada test..




6 comments:

  1. nseb bek tea tu tawar.. kalau manis sgt maksudnyer dah tak sabr nak kawin tue.. ahahha

    ReplyDelete
  2. yeke???memandai jerp ko ni an
    kot ko yang xsabar nak kahwin..
    jgn lupe ajak aku!!!!!:))

    ReplyDelete
  3. walaupun air tu dkatakan tk sedap...nmpk so sodappp...hahaha

    ReplyDelete
  4. kamal chubby...hahaha..taw xpew weh..
    abh pon puji..elok x manis..
    padahal aku dah prepared air gula sebelah tue..
    btw seronok berbuka ngn abah sayang...hahahaha

    ReplyDelete
  5. bile lagi nk berbuke ngan abang....hahahahaha

    ReplyDelete
  6. wah2..suke suki tuan hamba berkate2..sabo jelah..heeee:))

    ReplyDelete