Followers

Thursday, August 12, 2010

|:: bosan but fun ::|

hello.apa khabar.???maaf sangat busy setelah minggu lepas berdepan dengan kuiz and test yang berlambak.sabar jelah.jawapan semua mengarut.tak apa ada lagi peluang.heee:) by the way hari ini puasa yang ke-2..yahoo!!tak ada kantoi lagi...so hari ini jugak mencuba tudung baru warna pink..hee:)taaaaraaa!!!picca kat bawah ni before pergi ke kelas IT..muka baik jek.hee:))


mari2 tudung murah..heee:) promote tudung.macam2.so this tudung bawal=RM 15
dekat Jalan TAR



so hari ini IT masuk chapter baru.chapter 6.ermmm..boleh tahanlah nak faham tapi study case agak berpinar sikit mata ini,bukan apa pagi tadi mengantuk seketika.tapi setelah buat latihan dan perlu di presentkan oleh kawan2 sha yang kat atas ni..mata jadi bersinar.heee:) sedih rasanya group member sha sorang tak ada sebab balik rumah..demam.sian dia.tidak mengapa kitaorang teruskan usaha..hahahahah


selamat memenuhkan puasa!!!!

0 comments:

Post a Comment