Followers

Saturday, August 21, 2010

:: Obsess Pink ::




apa pandangan korang tentang PINK??what ever lah nak cakap apa tapi sekarang sha memang gila akan PINK.kenapa mesti pink ni sha.??ala tak tahulah kenapa.mybe sekarang dah ladies sikit kot..hohoho(^o^).by the way sha nak kumpul duit for renovate bilik sha supaya kelihatan seperti di bawah.not 100%.apa yang termampu sha akan buat sikit2.bak kata sha sendiri 'sedikit2 lama2 jadi bukit juga kan'

so seronok pulak bila bilik dah hot, mesti dah tak keluar bilik.lepak sahaja melayan perasaan..tekad mahu nak bilik PINK.sekarang bilik sha warna purple.so mahu tukar..heee:))
I WANT IT!!
I WANT IT!!

picture ini semua ambil kat internet..





*biarlah apa orang nak kata yang sha ni budak tak matang ke budak kecil ke apa ke janji sha dapat puaskan hati sendiri..yeaaaahhhh!!!!
PINK
PINK


2 comments:

  1. sape kate nak umah ini..
    aku nak bilik r..
    hahaha
    korang jeles kan..
    tak baik lah..huhuhu

    ReplyDelete