Followers

Wednesday, August 25, 2010

:: Mozilla Baru ::

Seronok bertambah ala jakon sebab dapat juga buat background ala2 di bawah ini..ini semua gara2 ternampak dalam makmal komputer time IT.padahal dah lama dah perasan.tapi hati ini membuak ingin tahu..ceeewah!!!terima kasih EMMA..hee:)) ermm..sha ada nak kongsi lagi 1.comel tau.icon2 comel yang telah di berikan oleh roomate sha.terima kasih Siti.by the way macam bersemangat nak buka lappy kesayangan sha ini...


just click here for information.kalau rasa nak cuba ye.tak paksa.

actually lappy ini sudah berumur 3 tahun.dan 3 tahun ini lah sudah banyak kali masuk ICU.hee:))..sorry wahai lappy ku sayang...first beli masa sha study dekat Kolej Komuniti dulu.ambil certifate plan and architecture.best gila.dah syok study course tu abah suruh cuba nasib beralih arah ke perniagaan..pergh!!!! jauh menyimpang..heee:)

okeyhlah point sebenarnya nak kongsi background tu sebenarnya.terlebih2 sudah..tak sabar nak balik rumah sebenarnya.jumpa abah.yeeeeehhaaaa!!!! (^^).

0 comments:

Post a Comment